Makelaar Rotterdam

juni 10, 2016

Makelaar in Rotterdam en omstreken

Woont u in de provincie Zuid-Holland en heeft u plannen om uw woning te gaan verkopen? Misschien heeft u een ander mooi huis gezien met een grotere tuin of u wilt juist verkassen naar een wat kleinere stek. Er kunnen tal van redenen zijn waarom mensen beslissen hun huidige woning in de verkoop te doen. Omdat alles rond het verkopen van een woning best wat tijd en aandacht vraagt, is het verstandig om een makelaar in te schakelen. In de provincie Zuid-Holland bent u dan bij onze makelaar te Rotterdam helemaal aan het juiste adres.

Diverse diensten

Makelaar De Vastgoed Experts te Rotterdam biedt de gebruikelijke diensten van een makelaarskantoor. Zo kunt u bij ons terecht voor een taxatie van de woning. Er is altijd deskundige financieel advies voorhanden, ook niet geheel onbelangrijk. Wanneer u een woning op het oog heeft en u twijfelt over de staat van het huis, zorgen wij voor een bouwtechnische keuring. Dit geeft u een stuk zekerheid over de conditie van een woning en voorkomt eventuele latere problemen. Tenslotte kunt u bij deze VBO makelaar terecht voor de verhuur, verkoop en aankoop van een woning.

Kopen of verkopen

Makelaardij RotterdamWanneer mensen een woning willen verkopen, is het meestal wel gebruikelijk om een makelaarskantoor in te schakelen. Dit biedt dan ook diverse voordelen zoals een reële vraagprijs, begeleiding tijdens de bezichtigingen van het huis, mooie foto’s op diverse websites en de kans op potentiele kopers is gewoon groter. Toch is het ook bij de aankoop van een woning zeer verstandig om een makelaar in de armen te nemen. Een makelaarskantoor heeft namelijk een breed netwerk en kan sneller een gepaste woning vinden. Bovendien helpt de makelaar ook met allerlei formaliteiten zoals een bezoek aan de notaris.

   Contact         Nieuws