Makelaar Krimpen aan den Ijssel

juni 10, 2016

Makelaar Krimpen aan den IJssel

Wanneer u op zoek bent naar een makelaar in Krimpen aan den IJssel, laten wij u graag kennis maken met De Vastgoed Experts. Deze ervaren en betrokken makelaar staat u bij gedurende het proces van een aankoop of verkoop. Tevens kunt u hier voor een deskundige NWWI taxatie terecht. Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Uw huis snel verkopen?

De Vastgoed Experts zijn werkzaam als makelaar in Krimpen aan den IJssel, maar ook in Rotterdam en Capelle. Bij zowel de aankoop- als de verkoopbegeleiding kunt u rekenen op een transparante werkwijze. Dit betekent dat uw altijd nauw betrokken wordt bij het proces en wij enkel handelen in uw belang. Omdat wij ook in de avonduren en weekenden beschikbaar zijn, kunnen er vaker bezichtigen plaats vinden. Dit komt natuurlijk ten goede aan de verkoopkansen. Tevens kunt u bij ons voor taxaties en bouwtechnische keuringen terecht. Wij hanteren hier vaste tarieven voor, dus u komt nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Makelaar Krimpen aan den IjsselBekijk online ons woningaanbod

Bent u op zoek naar een koopwoning in Zuid-Holland? Bekijk dan zeker eens het woningaanbod op onze website. Hier vindt u tevens huurwoningen in de regio. Ziet u een woning die aan uw wensen voldoet? Neem dan gerust contact op, dan plannen we een bezichtiging in. Indien gewenst kunt u altijd gebruik maken van onze aankoopbegeleiding. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u er op rekenen dat wij overal aan denken.
   Contact         Nieuws