Makelaar Capelle aan den IJssel

juni 10, 2016

De Vastgoed Experts: uw makelaar in Capelle aan den IJssel

U bent op zoek naar een makelaar in Capelle aan den IJssel en dat treft, want De Vastgoed Experts zijn actief in heel Zuid-Holland. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan en kunnen u helpen om uw droomhuis aan te kopen of om uw huidige woning snel te verkopen. Wenst u meer informatie? Lees dan zeker verder of neem vrijblijvend contact met ons op!

Professionele aankoopbegeleiding

Het kopen van een woning is niet alleen erg spannend, er komt ook erg veel bij kijken. Daarom ondersteunen wij u hier graag bij door te onderhandelen in uw belang. Daarnaast kunnen wij de bouwtechnische staat van de woning inschatten en maken wij een helder plan van aanpak. Omdat wij beschikken over een groot netwerk, weten wij altijd de juiste mensen te vinden die eventueel hulp kunnen bieden wanneer dit nodig is. U kunt er altijd op rekenen dat u nauw betrokken wordt bij de aankoopbegeleiding. Wij hanteren namelijk een transparante werkwijze en doen alles in overleg met u. Zo weet u zeker dat die droomwoning binnenkort van u is!

Makelaar Capelle aan den IjsselUw belangen staan altijd centraal

Kortom, u kunt rekenen op de makelaar nabij Capelle aan den IJssel! Wij komen namelijk altijd voor uw belangen op en luisteren aandachtig naar uw wensen. Dit geldt tevens voor de verkoopbegeleiding die wij aanbieden. Wij dragen er zorg voor dat uw verkoopadvertentie via de juiste kanalen wordt verspreid zodat de verkoopkansen vergroot worden. Tevens zijn bezichtigingen in de avonduren en weekenden bij ons altijd mogelijk. U zult al snel merken dat wij ons volledig inzetten om u optimaal van dienst te kunnen zijn!

   Contact         Nieuws