Koopwoningen Rotterdam

juni 10, 2016

Zoekt u koopwoningen in Rotterdam? Maak kennis met De Vastgoed Experts!

Bent u op zoek naar een nieuwe koopwoning? Of wilt u uw huis verkopen, en bent u op zoek naar een aankoopmakelaar? Dan bent u bij De Vastgoed Experts op het juiste adres. Wij zijn actief in de hele provincie Zuid-Holland, dus wat betreft koopwoningen te Rotterdam hebben wij voor u het meest complete aanbod. Ook voor een NWWI taxatie kunt u bij ons terecht. Het Nederlands Woning Waarde Instituut, valideert taxatierapporten van de aangesloten taxateurs. Zo wordt erop toegezien dat iedere taxatie juist is. Zoals u ziet zijn wij dus van vele markten in de makelaardij thuis.

JarenlanKoopwoningen Rotterdamge ervaring in de makelaardij

We hebben jarenlang ervaring met koopwoningen in Rotterdam en omstreken. Wij zijn voor alle zaken gecertificeerd en gekwalificeerd. U kunt ons dan ook zien als een betrouwbaar bedrijf dat u graag tijdens het gehele traject van de verkoop of aankoop bijstaat. Daarbij zijn wij zeer helder en transparant, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We werken hard om uw koopwoning te verkopen, immers wij werken zelfs buiten kantooruren en in het weekend om uw huis aan potentiële klanten aan te bieden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze dienstverlening? Of wilt u graag advies inwinnen over een bepaalde koopwoning? Neem dan gerust contact met ons op via de website. Wij maken graag met u kennis en laten u de mogelijkheden zien voor uw situatie. Geheel vrijblijvend. Wij zijn ook in de avonduren en op zaterdag bereikbaar.

   Contact         Nieuws