Appartement kopen Rotterdam

juni 10, 2016

Aankoopbegeleiding bij het kopen van een appartement in Rotterdam

Staat u op het punt om een appartement te kopen in Rotterdam of zoekt u iemand die u daarbij kan begeleiden? Aankoopbegeleiding heeft absolute meerwaarde als u een nieuw appartement zoekt in Rotterdam of omgeving. De Vastgoed Expert kunnen u daarbij helpen.

Waar let u op bij de aankoop van een appartement?

Bij de aankoop van een appartement is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Natuurlijk kijkt u niet alleen naar de staat van onderhoud, maar ook of er een actie Vereniging van Eigenaren is en zo ja, wat de maandelijkse bijdrage hiervoor is. Verder is ook de parkeergelegenheid iets om naar te kijken en of er een plan is voor meerjarig onderhoud.

De meerwaarde van aankoopbegeleidingAppartement kopen Rotterdam

Aankoopbegeleiding bij het kopen van een appartement in Rotterdam heeft absolute meerwaarde, aangezien u daardoor minder risico loopt om zaken over het hoofd te zien. Een aankoopmakelaar kijkt met andere ogen naar een appartement dan u dat doet. De Vastgoed Expert hebben deskundige aankoopmakelaars in dienst die voor u aan de slag gaan.

Appartement kopen in Rotterdam? Neem contact op!

Heeft u plannen om een appartement te kopen voor uzelf of iemand anders? Laat dan niets aan toeval over en schakel onze hulp in. Uw wensen worden duidelijk in kaart gebracht zodat u zeker weet dat uw aankoop naar volle tevredenheid wordt gedaan. Neem gerust eens contact op om kennis te maken!

   Contact         Nieuws